Ullern venter i høststarten

Vårens oppgjør endte 1-1 på Oslo vest

Ny tøff match venter Julius Friberg Skaug og hans lagkamerater på lørdag kl. 16.00 på Ski stadion. Foto: Knut Rasch.

Ullern er første utfordring for A-laget etter sommerpausen. Laget fra Oslo vest ble av mange bookmakere vurdert som den heteste opprykkskandidaten i Norsk Tipping-ligaens avdeling 1. Ting har imidlertid ikke gått som forventet for Ullern og i skrivende stund er de nr 7 på tabellen, hele 20 poeng bak lederlaget Oppsal og fem bak Follo. 

Vi har tatt en prat med bortelagets trener Ole Johan Aas før lørdagens batalje og unge herr Aas hadde mye på hjertet:


Først og fremst gleder vi oss til å gjeste dere i Follo. Vi har tre spillere med fortid i klubben som har mange gode minner fra tiden i lyseblått. Halvor Raddum har jo levd hele fotball-livet sitt i Follo før han ankom Ullern, og både for han og Tobias Asbjørnsen som debuterte på seniornivå i Follo blir det nok litt spesielt å spille bortekamp i Ski. I tillegg har vi Shåresh Ahmadi som har store planer om å score på Ski stadion. Det blir nok god stemning før kampen, så er det som det alltid blir i fotballen, en liten krig når dommeren blåser i fløyta ved kampstart. 

For å oppsummere vårsesongen til Ullern er variabelt det helt korrekte ordet å bruke. Vi startet veldig bra prestasjonsmessig, men fikk ikke helt de resultatene vi ønsket oss. Deretter så det ut til å løsne litt også på resultattavlen, men cirka halvveis i vårsesongen kom vi inn i en motgangsperiode vi brukte altfor lang tid til å komme oss ut av. Vår ambisjon var å kjempe i toppen av tabellen, og vi er således revansjelystne inn mot høsten 2018. Vi vet at kapasiteten vår er skyhøy til nivået å være, og vi har et klart mål for høsten om å heve bunnivået vårt. 

Det har vært en del bevegelse i stallen i sommer. Vi har fått inn noen nye fjes. Mats Holt (midtstopper f.98) kom inn fra Kjelsås og debuterte i siste kamp før ferien. Alexander Torvund (offensiv spiller f.00 fra Mol Vidi i Ungarn) har nettopp signert, men det er usikkert om han blir klar til Follo-kampen. I tillegg har vi også signert en litt mer rutinert spiller som nok debuterer mot Follo.

Vi gleder oss til en spennende kamp på lørdag. Vi føler Follo begikk et lite ran da de fikk med seg et poeng på Ullern CC Vest Arena, men på gresset på Ski stadion mot et ungt hjemmelag som har fått mer rutine etter en vårsesong i Norsk Tipping-ligaen blir det helt sikkert en knalltøff match om poengene.


For hjemmelagets del har det blitt trent godt de siste ti dagene. Èn treningskamp er gjennomført (0-0 mot Skedsmo) og mange spillere fikk også en omgang i beina i 1-0 seieren mot Nordstrand i Jr. Interkrets A torsdag kveld. 4 spillere (Oliver Petersen, Mats Fredriksen, Oscar Halvorsen og David Hurtado Pampin) som figurerte regelmessig i A-lagets kamper i vårsesongen er nå ikke lenger i klubben. Dette gir andre muligheten til å ta steget og fighte for en plass på A-laget. For hjemmelaget mangler Islam Darlishta med skade og Stian With er i bryllup. I tillegg sliter Henrik Hatlen Osen med en skade.

Vårens motsatte oppgjør endte 1-1 på Ullernbanen i en kamp som nok hjemmelaget følte de skulle ha vunnet. Islam Darlishta scoret Follos mål da. 

Kampstart lørdag er kl. 16.00 på Ski stadion. Velkommen på kamp!

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift