Dyregoddagane 2018

I henhold til avtalen mellom SUS i Gjemnes og Batnfjord IL er det gjennomført møte og gjort praktiske avklaringer omkring gjennomføringen av Dyregoddagane 2018.

Dyregoddagane disponerer kunstgressbanen fra og med lørdag 25. august. Kunstgressbanen skal være ryddet og klar for trening/kamp kl 1600 mandag 3. september

Redskapshuset/garasjen skal vær tømt og stilles til disposisjon for Dyregoddagane fra 29. august kl 1800. Dyregoddagane disponerer redskapshuset/garasjen til og med søndag 16. september. I tiden etter Dyregoddagane skal redskapshuset brukes til å tørke telt.

Tråkkemaskinen skal plasseres på samme sted som under Dyregoddagane 2017, ved gml bedehuset.

Dyregoddagane disponerer grusbanen fra og med tirsdag 28. august.

Dyregoddagane har fått anledning til å bruke treningsbanen(mellom gml bedehuset og gressbanen) til utstilling(bilfirma), med den forutsetning at det tas hensyn til vær og arealets tilstand. Blir det nedbør og bløtt skal det iverksettes tiltak for å forebygge skade på treningsbanen.

Onsdag 29. august er siste kampmulighet for 11'er-kamp på gressbanen. Etter dette kan det være mulig å bruke halvdelen mot Lysfabrikken til trening/kamp.

Dyregoddagane skal disponere idrettslagets traktor til rigging og rydding, med den forutsetning at den ikke står til fri disposisjon, men brukes av et begrenset antall sjåfører.

- Dette er noen rammer for de hektiske dagene før, under og etter Dyregoddagane. Av erfaring vet vi at det alikevel kan lugge litt og det kan gå ei kule varmt, når den frivillige innsatsen er på sitt mest intense og vi alle vil det beste. Med fornuftig kommunikasjon løses uforutsette utfordinger og eventuelle mistforståelser.

 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift