Ny spiller + analyseansvarlig på plass

Kristoffer Kolsrud er tilbake i Follo FK

Kristoffer Kolsrud er tilbake i Follo FK. Foto: Knut Rasch.

Kristoffer Kolsrud er tilbake i Follo FK. Han har tidligere hatt flere treneroppgaver i klubben og går nå inn som keepertrener og skal også stå for analysejobben for A-laget. Kolsrud er 28 år gammel.

Hovedtrener Marijo Jovic er veldig tilfreds med å få styrket apparatet rundt A-laget:

-Kristoffer has different experiences in football, he is well educated and a person with good working ethic. He will have a bit innovative role in our level of competition. Kristoffer will record every match and will be in communication with the bench during the game. He will select all important info for players to present them at halftime. This can help our players to understand the game better and improve our performance. We are happy to have him in the team.

Sanel Ibisevic.

Sanel Ibisevic er ny spiller i klubben. Sanel er 99-modell og dermed fortsatt juniorspiller. Han hadde også en kort periode i klubben i fjor vinter.
Sanel er forsvarsspiller og er allerede i gang med treninger.

Vi ønsker Sanel og Kristoffer velkommen tilbake til klubben!

Oscar Halvorsen er den fjerde spilleren som forlater klubben i sommer. Oscar kom til Follo midtveis i fjorårssesongen og har vært en viktig bidragsyter i A-stallen. Nå ble det vanskelig å få kabalen med jobb og trening til å gå opp og Oscar velger derfor å slutte i klubben nå. Han har meldt overgang til Nesodden IF. Vi takker Oscar for innsatsen og ønsker han lykke til videre!