2-0 seier mot Ullern

Meget god start på høstsesongen for A-laget - fantastisk laginnsats la grunnlaget for seieren

Kristian Seteklev har akkurat gitt Follo 1-0 ledelse. Alle foto: Knut Rasch.

15.serierunde Norsk Tipping-ligaen, Follo FK-Ullern 2-0 (2-0)
Mål: 1-0 (22 min.) Kristian Seteklev, 2-0 (42 min.) Øyvind Rishaug

Ullern kom til Ski stadion med like mange nysigneringer som et Premier League-lag, men det hjalp lite mot et heltent hjemmelag. Ullern hadde mye ball kampen gjennom, men kom nesten ikke til skikkelige målsjanser. Ullern snakket om sitt skyhøye maxnivå før kampen, men dette nivået så vi heldigvis svært lite til. Hjemmelaget løp mer, fightet om hver eneste ball og hadde også mer enn nok kvalitet i laget til å gi gutta fra Oslo vest en utrivelig ettermiddag på Ski stadion. 8 juniorer på banen og ytterligere 3 på benken vitner om at her er det potensiale til å henge godt med fremover. 

1-0 kom etter 22 minutter ved Kristian Seteklev som ekspederte et innlegg fra Jonas Hjorth i mål ved første stolpe. 2-0 kom rett før pause da Rasmus Haugsvær gikk over hele Ullerns banehalvdel og fyrte av et skudd mot bortelagets mål. Skuddet ble blokkert, men gikk i bue inn foran mål. Der ofret Øyvind Rishaug liv og lemmer og stupte inn 2-0 scoringen med hodet. Ullerns keeper måtte forøvrig ut med skade etter denne situasjonen.

Målscorer Øyvind Rishaug var godt fornøyd etter seieren:


Vi er først på mye og vinner mye baller. Ullern kommer med et lite motangrep mot slutten av kampen, men våre bakre rekker gjør en veldig god jobb med å rydde unna det Ullern får av farligheter. Alt i alt er en veldig god laginnsats grunnen til at vi går av banen med 2-0. Ikke stort å si om scoringen min, men etter godt spill får Rasmus en skuddmulighet. Jeg lukter på retur og er heldig som kommer først på ballen og header den inn. 

Isak Heen Berge ble kåret til hjemmelagets beste spiller i dagens kamp. Den utmerkelsen var det stor konkurranse om idag i et lag der alle leverte meget godt. 

Vi gratulerer også Abdulmajiid Abdulkadir og Natu Tomas med sine debuter i obligatorisk kamp for A-laget.
Vi takker Ullern for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Follo FK: Sander Østbye, Jonas Lange Hjorth, Isak Heen Berge, Thomas Lillo, Hans Lauritz Ruud, Rasmus Haugsvær, Marouane Mounji, Markus Klepp Kraiem, Øyvind Rishaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev.
Benyttede innbyttere: Natu Tomas og Abdulmajiid Abdulkadir.

Tabell
Ullerns kampreferat leser du HER

Neste kamp er borte mot Lokomotiv Oslo mandag 20. august kl. 18.00 på Marienlyst Kunstgress i Oslo.

Marouane Mounji og Jonas Lange Hjorth med meget gode prestasjoner i dagens kamp.

Thomas Lillo og resten av forsvaret sto godt i mot det Ullern hadde å komme med.

Trygt og godt keeperspill av Sander Østbye.

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift