Oppstart av håndballskolen 2018/2019

Første trening blir mandag 20. august kl. 1600 i Bølerhallen.

Alle som vil er velkommen til prøvetrening uten forpliktelser. For å spille trenger man innesko, treningsklær, drikkeflaske og evt ball for de som har. Håndballskolen er for barn født i 2011 og 2012, og for både gutter og jenter.

Mer informasjon vil etter hvert bli lagt ut på klubbens Facebook-side.

BØLER IF - Organisasjonsnummer: 983881416

Bilderesultat for grasrotandel

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd, Extra og Belago. For spillene Multix og Instaspill er Grasrotandelen 10 % av spillinnsatsen etter fradrag for gevinster.