Granåsen CUP 2019

Granåsen CUP innledes i K60, med bil fra Prøven Bil i premie i Elite klassen. Datoene er 18/9 og 16/10. Her gjelder det å hive seg med!

Idag PRØVENkjørte Olav Hansen bilen som er premie i årets Granåsen CUP i eliteklassen!!

Bilen tildeles den utøver i eliteklassen som har høyest sammenlagt poengsum etter to renn i K-60, første renn 18 september og siste renn 16 oktober. 

Arve Vorvik fra Prøven Bil sier de ønsker å støtte opp om hoppsporten, og ser dette som en fin måte å bidra på. Riktig nok får ikke vinneren bilen til odel og eie, men vil få disponere bilen i en uke. Et kjempeflott tiltak og absolutt noe som vil heve status og konkuransen i den lokale Cupen, sier Olav.  Og ikke nok med dette - det settes også opp bil fra Prøven for sammenlagt resultat i Granåsen CUP! Denne vil overrekkes på Hoppdagen i juni 2019 i Granåsen Rekruttsenter. En forutsetning for å kunne vinne denne sammenlagt bilen er selvsagt at man deltar i de to rennene i K60.

Det er viktig å styrke samholdet på tvers av hoppfamilien, fra World Cup hoppere, til nybegynnere i K5. Og dette er et tiltak som bygger opp om nettopp dette. Høy premiering vil gi stor deltaglse, sier rennkoordinator Per Øyvind Malm. En spennende nyvinning i hoppsporten - og atskillig enklere oppnåelig for noen enn for andre.

Vi takker Prøven Bil for som sporty stiller opp.