Velkommen til klubbhuset.no

Alt om Fana IL Fotballs klubbhus får man servert på nettsiden klubbhuset.no.

Klubbhuset.no er en opplysningsside for Fana IL Fotballs klubbhus på Nesttun Idrettsplass. Her presenteres hvilke muligheter som åpner seg opp i klubbens nye hjerte. I tillegg gjøres alt av reservasjoner digitalt på denne nettsiden.

Vårt nye klubbhus er først og fremst et tilholdssted for alle våre våre 1 000 fotballspillere og 300 frivillige. De moderne fasilitetene er en svært viktig brikke i Fana IL Fotballs arbeid med å tilstrebe at alle forhold er best mulig lagt til rette for våre medlemmer. Cirka 10 000 treninger og 2 300 hjemmekamper fordelt på nærmere 100 lag finner sted på Nesttun Idrettsplass hver sesong.

Utover dette er det mulig å leie klubbhuset til andre arrangementer - barnebursdag, dåp, konfirmasjon, bryllup, julebord eller andre viktige markeringer. For bedrifter er det høyaktuelt å avholde møter av alle slag eller gjennomføre større arrangementer som krever mer plass enn man har tilrådighet i eget kontorlandskap.

Alle reservasjoner av fasilitetene på Nesttun Idrettsplass gjøres fra og med nå i utgangspunktet på klubbhuset.no. Fana IL Fotballs trenere og lagledere benytter i denne forbindelse rabattkuponger som gjør det kostnadsfritt for deres respektive lag å avholde spillermøte, foreldremøte, sesongavslutning eller liknende. Disse blir sendt ut i løpet av neste uke.

>> www.klubbhuset.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift