Bortekamp mot Lokomotiv Oslo på mandag

Tøff utfordring venter i Oslo

Mandag er det klart for ny seriekamp for vårt A-lag. Motstander denne gangen er Lokomotiv Oslo og kampen spilles på Marienlyst kunstgress i Oslo.

Vårkampen endte med 5-1 seier til Follo etter tre mål av Islam Darlishta og ett hver av Julius Friberg Skaug og Kristian Seteklev. Etter den kampen har Loket tatt jevnt med poeng og ligger på plassen bak Follo med tre poeng mindre.

I forrige kamp mot Ullern stilte A-laget med 11 juniorspillere i troppen, 6 av dem spilte fra start og 2 kom innpå i løpet av kampen. Det er nok ikke feil å si at dette må ha vært tidenes yngste tropp i en obligatorisk kamp for Follos A-lag. Kampen mot Ullern er for lengst historie og kun samme innstilling og prestasjoner vil gi poeng mot Lokomotiv Oslo.

Martin Sjølstad er suspendert pga gule kort og Islam Darlishta er fortsatt skadet. Ellers kan trenerteamet velge fra en fulltallig tropp.

Kampstart mandag er kl. 18.00. Vi håper mange Follo FK-venner tar turen for å støtte laget!