Storseier i høstsesesongens første kamp for Follo G16

Heming var motstander i høstens første seriekamp søndag 19 august. Etter en veldig god treningsuke så var det forventinger da gutta skulle i aksjon igjen og turen ble tatt til Oslos vestkant. Det skulle vise seg at laget har brukt tiden godt og er i rute for en spennende høst. Heming er et fysisk sterkt lag som slår mye langt og er tøffe i duellene. Follo vartet opp med godt tempo, kollektivt høyt press og bra samspill sånn at dette ble en meget severdig forestilling for oss tilskuere. Follo vant til slutt overlegent 10-1 og Heming hadde vel et par sjanser i kampen. Når vi i tillegg legger til at vi fikk to mål feilaktig annulert og hadde et skudd i tverrligger så var dette stort sett spill på en banehalvdel.

Målscorere var; Christian H.Mikalsen (2), David E.Hansen (2), Edward Tøgersen (2), Herman Høymer (3) og Markus Ottesen (1)

Kort kommentar fra trener Tore

Det var en kamp vi dominerte fra start til slutt. Jeg er fornøyd med utviklingen til spillerne. Men vi må alltid ønske å bli bedre

Dagens startoppstilling Follo; Henrik, Aron, Christian, Simen, Karan, Dren, David, Herman, Markus O, Edward og Marcus S