Sponsortreff

Torsdag var det sponsortreff på klubbhuset

Forrige torsdag var det sponsortreff på klubbhuset. Ca 40 personer fikk høre om status i ÅIF og et foredrag fra Knut Anders Fostervold. Sponsorer og frivillige på Gjenbruksbutikken og dugnads gruppen "old boys" var også til stede.

Daglig leder Aksel Skjølsvik fortalte om hva ÅIF hadde fått til det siste året. Idrettfritidsordningen ÅFO, klubbkvelder for ungdommer, ÅIF Ekstra, turn trening for barn og treningstilbud for ikke aktive ungdommer er de beste eksemplene på nye aktiviteter vi har lykkes med i året som har gått.

Videre ble det informert om bytting av kunstgressdekke, ny tribune og den nye 9er banen som grunnarbeid starter på om kort tid. ÅIF er avhengig av støtte til prosjektet og det informert om den prosessen til sponsorene. Salget av andeler (kvadratmeter) og ulike deler av banen starter denne uken. Vi er avhengig av støtte fra privatpersoner og sponsorer.

Knut Anders Fostervold hadde et innlegg med fokus på omstilling. Meget interessant. Han fortalte om hvordan han måtte omstille seg fra profesjonell fotballspiller til syklist og dro paralleller til omstilling i næringslivet. Knut Anders kunne også fortelle at han var meget imponert over dugnadsånden her inne og at han var en skikkelig Åndalsnes patriot.

Til slutt var det lunsj fra Bunnpris.


Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift