Oppstart minifotball for 6-åringer i august

Våg FK inviterer også i år årets 1. klassinger til Karuss for å prøve seg i fotball. Tilbudet er for gutter og jenter som er født i 2012, og du kan lese mer om opplegget i denne artikkelen.

Det er allerede flere grupper med foreldre og barn som har meldt sin interesse for å være med på minifotball denne høsten.

Du kan lese mer om Våg FKs fotballtilbud til årets ferske 1. klassinger her.

Hva er minifotball?
Minifotball er et aktivitetstilbud som Våg FK har hatt en årlig regi på i snart 20 år. Rett etter skolestart inviteres årets 6-åringer til Karuss for å opplevere fotballspillets gleder.
Dette er for å gi barna en 3-måneders mulighet til å finne ut om fotball er tingen å drive med. Tilbudet er et lavkost-tilbud, og fokuserer på lek og moro.
Fullverdig medlem i Våg FK kan man først bli det året man fyller 7 år (det vil si 01.01.2019 for 2012-barna) Siden all aktivitet i en breddeklubb som Våg FK er basert på frivillighet, så må også noen av de voksne melde seg til tjeneste som trenere og lagledere. Les mer om opplegg og organisering ved å klikke på linken over.

Når samles minifotballen?
Hver lørdag mellom kl. 10-12 er hele hovedbanen på Karuss satt av til organisert aktivitet for våre nye minifotballvenner. Kiosken holdes åpen så ofte som mulig. Noe som betyr at det er et flott samlingssted for storfamilien hver lørdag formiddag. Både foreldre, besteforeldre og onkler og tanter er velkomne.

Første planlagte samling er lørdag 25. august. Så ikke nøl med å ta kontakt med klubben via e-post, så prøver vi å komme i gang med fotballaktivitet mens sola og varmen fremdeles befinner seg på Karuss.

Hva gjør jeg hvis poden min er interessert i å være med?
Da tar du først kontakt med andre foreldre til elever i samme klasse som sønnen eller dattteren din, og forhører deg om det er flere som kunne tenke seg å være med på dette. Hvis dere i første omgang kan skilte med minimum 5-6 spillere og 1-2 foreldre som ledere, så er det bare å henvende seg til adm@vagfk.no for å få mer informasjon og veiledning. Er dere i utgangspunkt bare 2-3 spillere, så ikke nøl med å ta kontakt da heller. Erfaringen vår tilsier at det kommer flere til ganske raskt når først noen har startet opp.

Har du enda ikke gjort det, så klikk deg inn på linken øverst i artikkelen for å få flere detaljer om tilbudet før du tar saken videre.

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift