JIPPI!

Jenter 16 klar for kvartfinalen i NM etter en overbevisende 3-0 seier mot Stord på Sakkestad seint tirsdag kveld.

Etter å ha slått både Viking og Bryne i kvalifiserende runder i Rogaland, så var det denne gang nabofylkets beste jenter som stod på motsatt side. Stord har levert bra på jentesiden de siste årene og spilte bl.a. semifinale i NM Jenter 16 i fjor (foran 800(!) tilskuere på hjemmebane) og vant senest Norway Cup i klassen Jenter 18/19 tidligere denne måneden. Så det er ingen tvil om at det jobbes godt på Stord.

Men heldigvis så jobbes det enda bedre i Haugar!

Våre jenter, med fire 14-åringer på laget, tok tidlig kommandoen i kampen, men til tross for stort overtak i banespillet og en del store sjanser så ville ikke ballen i mål, og lagene gikk til pause med 0-0.

Andre omgang ble litt mer jevnspilt, men da fikk vi heldigvis uttelling både på sjanser og halvsjanser, og etter at Kristina Svandal hadde satt inn både 1-0 og 2-0, fastsatte Rikke Rossebø Kalstad sluttresultatet til 3-0 med et kanonskudd fra 35 meter like før slutt.

Med det ble vi det andre laget, etter Vålerenga, som er klar for kvartfinale. De siste 1/8-finalene spilles forøvrig til helga, samtidig som våre jenter skal til Stavanger for å møte Viking i Eliteserien.

Gratulerer med avansement til spillere, trenerapparat, foreldre, slekt, venner og alle Haugarsympatisører!

Godt jobba!

 

 

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift