Rilindja kommer til Ski stadion

Nytt oppgjør i Norsk Tipping-ligaen på lørdag - tar A-laget sesongens 7. hjemmeseier?

I en A-tropp med en snittalder på drøyt 18 år er det viktig med noen "veteraner" som kaptein Thomas Lillo på 20 år til å lede an. Arkivfoto: Knut Rasch.

Lørdag er Oslo-klubben Rilindja motstander for A-laget i Norsk Tipping-ligaens 17. serierunde. Rilindja ble stiftet i 1987 av gjestearbeidere fra Albania og har beveget seg jevnt og trutt oppover i divisjonssystemet til de nå er i Norsk Tipping-ligaen. Rilindja var nyopprykket før sesongen og innehar 8. plassen på tabellen med 20 poeng. Etter ferien har de tapt 0-2 mot Lokomotiv Oslo og vunnet 3-2 mot Herd. Motsatt oppgjør på Haugerud kunstgress i mai endte med 3-1 seier til Follo etter scoringer av Julius Friberg Skaug, Martin Sjølstad og Mats Fredriksen.

A-laget har vært sterke på hjemmebane i år med 6 seire og kun 1 tap. La oss håpe at seier nummer 7 kommer på lørdag og at gutta viser seg fra sin beste side. På skadefronten er det kun Islam Darlishta og Isak Heen Berge som er utilgjengelige. Ellers er alle fit for fight.

Kampstart lørdag er kl. 16.00. Vi håper på god støtte fra tribunen og at gresset på Ski stadion er nyklippet denne gangen:).