Glade håndballdamer søker trener

Disse lystige damene, Marianne P. Hægland, Tone S. Nordnes, Elisabeth Langebro, Silje G. Hauge, Laura Thorsen og Hanne Langelandsvik, søker trener. De gjorde unna første treningsøkt i går, Avaldsnes har ikke stilt eget damelag i håndball på mange år - nå har noen ildsjeler fått fart på sakene.

Det var lenge tvil om Avaldsnes skulle stille damelag i håndball denne sesongen, men nå er altså saken klar, og damene hadde sin første trening i går, onsdag 22. august. Om 3 uker braker det løs mot Skånevik hjemme i Håvikhallen.

Avaldsnes har hatt en utfordring med damelag i håndballserien de siste årene. Det er to sesonger siden sist klubben stilte lag. Da var det i samarbeid med Nord og under deres paraply. Men nå gjøres det altså et nytt forsøk. En vennegjeng, med flere unge damer og håndballerfaring fra før, er vendt hjem. Disse danner grunnlaget, sammen med andre damer som vil ha litt trim og håndballmoro.

-Vi har et stykke igjen til toppformen, men vi skal komme dit, ler disse seks damene på bildet. I går gjorde de økten unna med smil og stil. Laget er påmeldt i 5. divisjon, men har ingen ambisjoner i noen retning.

- Vi vil bare spille håndball og ha det kjekt sammen. Om vi vinner eller taper betyr det ikke så mye, så får resultatene komme etter hvert, smiler nybegynnerne, som ikke helt er nybegynnere likevel. Flere av spillerne har altså noe håndballerfaring i Avaldsnes fra før, selv om det begynner å bli noen år siden.

Må ha trener
- Vi er vel 13-14 spillere som har sagt at vi ønsker å starte opp, men mangler trener – noen som vil, spør Marianne P. Hægland og Elisabeth Langebro – to av initiativtakerne bak det nye damelaget. Foreløpig trener jentene seg selv, men ønsker en ny trener på plass så snar som mulig.

I utgangspunktet ønsker damene å unngå å spille kamper i helgene, derfor må det bli noen omberamminger slik serieoppsettet er satt opp. Det gjelder blant annet den første kampen mot Skånevik. Det er likevel er stor fordel at alle lagene er fra Nord-Rogaland og Sunnhordland, slik at laget unngår reiser sørover i fylket.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her