Møt opp til engasjement og glede på høstens første GIF-treff på kroa.

Pizzabakeren og Kjell på Kroa har tilrettelagt for tre nye engasjerende og gledesfylte GIF-TREFF på Kroa i høst. Fredag 07. september kommer selve mennesket, idrettsutøveren, treneren og lederen Morgan Andersen! Nå håper GIF at publikum, samskapningspartnere, fotballfamilien, håndballfolk, BIG-foreldre og stisyklister i GIF kan treffes på tvers av sine ulike grener og roller.

Engasjerende og gledefylt treff på tvers av våre ulike daglige gjøremål og roller.

Temaene denne fredagskvelden er like relevant, meningsfylt og interessante - enten du er publikum, samskapningspartner med GIF, kommer fra fotballfamilien, er en del av håndballfolket, eller lever blant stisyklistene i GIF. På agendaen står blant annet Morgans bakgrunn, opplevelser om ulike verdigrunnlag, situasjonsbetinget lederskap og idealspilleren. Morgan lover oss også gode personlige historier, og inviterer Gressvikfolket til å stille spørsmål for gode to-veis samtaler.

Mennesket, spilleren og lederen Morgan.

Morgan Andersen er et helt vanlig menneske som deg og meg, i hvert fall "utenfor banen". Men "på banen" er han mer unik. For gjennom sin prestasjonskarriere til nå har han fylt mange ulike roller innen ulike idretter. Morgan er derfor en meget interessant bærer av mange personlige historier og store prestasjoner fra sine mange ulike gjøremål gjennom årene. Morgan stortrivdes innen idrettens barne- og ungdomsår, fikk senere utallige elitekamper for ulike klubber i Norge og Sverige, har nærmere 100 landskamper, er 3 X OL deltager, tilegnet seg den høyeste utdannelse innen ishockey, ble sportsjef og A-lags trener for Stjernen, var etablerer og leder av fagforeningen NISO, og har vært klubbdirektør i fotballens LYN og FFK. Hans tjenester for idretten har ført til blant annet prisen "Plankebærer`n", utallige medaljer og ærespris.

Men Morgan har også møtt motvind. Morgan er med andre ord fylt av stor kompetanse og mye erfaring fra både mulighetene og utfordringene innen idretten.

Vi gleder oss stort til å høre om hans egne erfaringer, fra både – og utenfor banen.

Tre stk GIF-treff på Odins Kro høsten 2018.

Vi minner samtidig om at det vil bli tre stk. GIF-TREFF på Kroa høsten 2018.

Så hold av Fredag 07. september (19:00), Fredag 05.okt (19:00) og Fredag 19.okt (Merk: Kl 18:00) til mer GIF Glede og Engasjement på Odin Kro. Mer info om disse treffene vil vi komme med etter hvert.

Pizzabakeren sikrer utsøkt pizza til de sultne gjester.

Som vanlig på våre GIF-TREFF på Kroa sikrer Pizzabakeren utsøkt pizza til de som ønsker.

VELKOMMEN

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift