Månedens spiller for juni/juli

Klubbens trenere har nominert sine spillere

Abdulmajiid Kamal Abdulkadir er èn av tre nominerte i klubbens kåring av Månedens spiller for juni/juli.

Litt på etterskudd, men nå står kåring av Månedens spiller i klubben for juni/juli for døren. Trenerne i klubben har denne gangen nominert følgende spillere:

Fra A-laget er Martin Sjølstad nominert. Han gir alltid alt for laget og har vist gode prestasjoner over tid.

Abdulmajiid Kamal Abdulkadir er norminert fra G19. Han har gjort en fin figur for laget og vist kvalitet i ny rolle som spiss.

Fra G16 er Herman Høymer nominert. Herman er en av våre talentfulle 03-spillere og han har tatt store steg siden han kom til Follo FK i vinter.

Islam Darlishta på A-laget ble kåret til Månedens spiller i mai.