Nå kan du melde deg på håndballskolen i høstferien 8.-10. oktober 2018

Håndballskolen har vært et populært tiltak i årevis, og mange har hvert år deltatt på skolen. Nå kan du melde deg på årets Rico Gruppens Håndballskole, som Avaldsnes arrangerer i høstferien. Gå helt øverst på vår nettside (forsiden), klikk på Håndballskolen 2018 - like under menylinjen.

Håndballskolen har vært et populært tiltak hvert eneste år i høstferien, og det har vært rift om plassene. Grensen for påmelding stopper ved 60, dette på grunn av kvalitet på skolen sett opp mot plass i hallen.

Skolen gjennomføres i tiden fra kl. 09.00 til 15.00 de tre dagene den pågår. Aldersgruppen er fra 7 til 12 år. Det serveres  varm lunsj hver dag, og hovedsponsor for Avaldsnes sin håndballskole er Rico Gruppen.

Alle kan delta på håndballskolen, enten du er aktiv spiller, eller har lyst å prøve håndball. Deltakerne vil bli delt inn i grupper etter alder, og hvor mye de kan om håndball. Det er trener og tidligere spiler på Rival, Jarle Bruntveit, som er hovedansvarlig for det sportslige opplegget.

Håndballskolen har etter hvert blitt et årlig arrangement og et svært populært tiltak i høstferien. Når det gjelder påmelding vil håndballgruppen komme tilbake til dette på et senere tidspunkt.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Meld på ditt lag ved å trykke på linken
https://gasnoravaldsnes.cups.nu

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift