Ny hjemmekamp - denne gang mot Herd

A-laget ubeseiret i høst - jakter ny hjemmeseier mot laget fra Ålesund

Jonas Hjorth og lagkameratene er klar for kamp mot Herd på søndag. Arkivfoto: Knut Rasch.

Søndag er Herd på langtur til Østlandet og Ski stadion for oppgjøret mot Follo i 18. serierunde av Norsk Tipping-ligaen. Ålesunds-laget ligger foreløpig på sikker plass med 20 poeng på sin 10. plass, men er nok veldig klare for å selge seg dyrt på søndag med håp om å ta med seg viktige poeng hjem til Møre. Vi må nok innrømme at vi ikke vet altfor mye om Herd, men faktum er ihvertfall at motsatt oppgjør i mai endte med Follo-seier 3-2 etter scoringer av Martin Sjølstad, David Hurtado Pampin og Julius Friberg Skaug.

Våre gutter er fortsatt ubeseiret i høst, men føler nok at de burde fått bedre betalt i de forrige kampene mot henholdsvis Lokomotiv Oslo og Rilindja. Nå er alt fokus rettet mot Herd og guttene er klare for å gi gjestene fra Ålesund hard fight om poengene. Noen spillere sliter fortsatt med litt smårusk så det er p.t. litt usikkert hvilke 18 som er i troppen, men uansett er det et slagkraftig lag som kommer på banen til kamp.

Kampstart søndag er kl. 15.00. Velkommen på kamp!

TABELL