Aly Hudgins med i landslagstroppen mot Island

Kolbotngutten Aly Hudgins er med i helgens landslagstropp i to kamper mot Island i Bergen. På bildet ser vi han sammen med flere av Kolbotns unge spillere på All-Star kampen i januar.

Til helgen møter det nye norske landslaget Island i to kamper i Bergen som en del av 50 års jubileet til NBBF. Da er det ekstra gøy å se at Kolbotn også har spillere med i troppen, selv om det nå begynner å bli noen år siden han spilte for oss. Aly Hudgins kom tilbake til Norge og BLNO i fjor etter flere i år USA, og har denne sesongen valgt å gå til Kongsberg Miners etter en knallsesong i Bærum Basket. Kongsberg har denne sesongen forsterket stallen betydelig og ser ut til å være et av de virkelig spennende lagene før årets BLNO sparker igang for fullt.

Aly er oppvokst på Kolbotn og har spilt for både Kolbotn og Langhus som ungdom. Han dro tidlig til USA og har spilt flere år med College basket før han kom hjem til Norge i fjor.

For alle de som synes navnet virker veldig kjent, så kan vi jo nevne at han er sønn av gymlærer Al på Ingieråsen skole. Al har hjulpet mange ivrige idrettsutøvere i KIL i mange år, og har vært både spiller og trener på Kolbotn Basket.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift