Uavgjort i tredje kamp på rad

2-2 mot Herd

Julius Friberg Skaug ble kåret til dagens mann hos hjemmelaget. Alle foto: Knut Rasch.

18.serierunde Norsk Tipping-ligaen, Follo FK-Herd 2-2 (1-2)
Mål: 1-0 Julius Friberg Skaug (2 min.), 1-1 Herd (12 min.), 1-2 Herd (35 min.), 2-2 Kristian Seteklev (53 min.)

Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen da Julius Friberg Skaug satte et frispark i mål etter kun 2 minutters spill. Forøvrig hans 6. seriemål for sesongen. Når sant skal sies så var dette omtrent det eneste positive fra hjemmelaget i 1. omgang. Herd la seg lavt og satset på kontringer og dette fant ikke Follo noe særlig ut av. Tempoet var lavt og det var mange upresise pasninger og dårlig besluttsomhet.

Håkon Valeur Rasch med friskt innhopp i 2. omgang.

Herd utlignet til 1-1 etter 12 minutter da et skudd etter corner fikk en retningsforandring og føk inn bak en sjanseløs Sander Østbye. 1-2 ble det etter 35 minutter da Herds spiss fikk fri bane gjennom hjemmelagets forsvar. Meget passivt forsvarsspill ved den anledningen, men også en meget god prestasjon av Herd-spissen. 1-2 til pause og oppoverbakke for Follo før 2. omgang.

Trenerteam og spillere skal ha kreditt for at de klarte å endre på ting og det ble levert en mye bedre 2. omgang. Utligningen til 2-2 kom i det 53. spilleminutt da Kristian Seteklev snapper en ball på et Herd-frispark, runder keeper og setter ballen sikkert i kassa. Seteklevs nettkjenning nummer syv denne sesongen. Hjemmelaget så ut som det sterkeste laget i andre halvdel av omgangen, men Herd var hele tiden skumle på lange innkast, frispark og cornere. Det ender 2-2 for andre kamp på rad og hjemmelaget er nok ikke mer enn halvfornøyd med det. Nye sjanser venter mot Ready neste lørdag.

Kun ett poeng for Martin Sjølstad og lagkompisene mot Herd.

Julius Friberg Skaug ble kåret til hjemmelagets beste spiller i dagens kamp. Julius var en konstant trussel på sin høyrekant og burde også fått tildelt et straffespark i 1. omgang.

Vi takker Herd for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Follo FK: Sander Østbye, Jonas Lange Hjorth, Isak Heen Berge, Thomas Lillo, Rasmus Haugsvær, Lauritz Ruud, Erlend Kiani, Julius Friberg Skaug, Øyvind Rishaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev.

Benyttede innbyttere: Håkon Valeur Rasch

Herds rapport fra kampen