Nytt tap for G16

Det ble tap 1-2 da Follo G16 møtte BærumsVerk Hauger på hjemmebane lørdag 1 september. Det vil seg ikke helt om dagen for våre gutter og kampen bar preg av mye stress og feilpasninger. Vi kommer til litt for få sjanser men med litt bedre uttelling kunne vi fått med oss ett poeng. Kampen starter på verst tenkelige måte med at bortelaget snapper ballen fra vårt forsvar og setter inn 0-1 allerede etter 40 sekunder. Etter dette så ble det mye høye skuldre. Selv om Follo forsøkte å etablere sitt vanlige spill så ble det stykket opp av mange feilpasninger og dueller. BærumsVerk lå også veldig lavt og keeper sparket ut ballen hver eneste gang og dette bidro også til at vi ikke fikk kjørt høyere press. Follos keeper hadde to meget kvalifiserte redninger som holdt oss inne i kampen i en periode vi ble presset.I andre omgang tok spillet seg noe opp og etter at vi reduserte til 1-2 så hadde vi presset på slutten. Dessverre kom det ikke flere mål før domeren blåste av kampen.

Follos målscorer var Edward Tøgersen.

Allerede førstkommende tirsdag (4 september kl 20:30) har vi muligheten til å snu den negative trenden da vi møter KFUM i kvartfinalen i Oslomesterskapet på Langhus kunstgress. Ta gjerne en tur og støtt opp om våre gutter. De er tittelforsvarerr etter å ha vunnet finalen mot Holmlia i 2017 og slo blant annet ut nettopp KFUM på veien i fjor. Vi krysser fingrene og har troen på en reprise fra fjoråret. 1-2-3 Follo!

Follos startoppstilling var; Henrik, Simen, Aron, Christian, Karan, Nikolai, David, Andreas, Marcus S, William og Edward