Garderober og nøkler

Garderobenøkler

Gerderobenøkler til garderobene i Ungdomshallen henger inne i garderobene permanent. Dette innbærer at man låser garderobene under trening/kamp og lar nøkkelen henge igjen etter avsluttet aktivitet. 

Garderobenøkler til garderobene i Midlertidig Hall henger i kafeen. Pga at det er vanskelig å følge med på hvem som går inn/ut av hallen på dagtid er det ikke forsvarlig å la nøkler henge i ulåste garderober. Kiosken åpner kl. 17 og stenger kl 21 på hverdager slik at ved de første treningene er det ikke nøkler tilgjengelig. Garderobe 1 og 2 er imidlertid ulåst slik at de kan benyttes. Garderobe 3 og 4 er låst pga av mulighet for hærverk og benyttes på treninger på kveldstid.

Etter trening (hvis man har benyttet sg av nøkkel) lar man denne henge igjen på en knagg i garderoben. Vålerenga Ishockey sin låseansvarlig går over alle garderober ved stengetid og flytter nøklene opp i kafeen.

Dersom nøkler forsvinner har vi reservenøkler men det er ikke mulig å skifte låssylinder ved gjentatte nøkkeltap.

Midlertidig Hall er denne sesongen godkjent for kamper i U11, U12 og U13 serien samt 4 divisjon.

På kampdag vil garderobe 1 derfor fungere som dommergarderobe og ikke spillergarderobe. Det er 3 andre garderober (3 og 4 er garderober til kamplag, garderobe 1 er til trening før/etter kamp) som benyttes av spillere.

Lagledere for lag som spiller kamp i Midlertidig Hall bør informere motstandere om at det er nødvendig med kalosjer ved bruk av garderobe 3 og 4.

 

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 

Hovedsponsorer