Morgan Andersen og Gresvik folk i møte med GIF-verdien RESPEKT på kroa

De altfor få fremmøtte på høstens første GIF treff på kroa møtte Morgan Andersen med stor respekt, og takket Morgan selv for to glimrende timer sammen. De fremmøtte fikk et både lærerikt og hjertelig møte med både spilleren, treneren, lederen og mennesket Morgan

Morgan forteller om sine mange erfaringer på sin reise innen idretten til nå, både på og utenfor banen. Som individ og som del av ulike fellesskap. Han forteller om både medvind og motvind. Alt fra barneår hvor talentene i han ble oppdaget, mestringen, rammene og forbildene rundt han som bidro til å tenne gnisten og ildsjelen i ham - til nødvendig distanse og de fredelige hvilepausene der han møter endene på sine spaserturer for å hente ny kraft.

Morgan innleder kvelden med omkring en time verdifulle og kompetente refleksjoner om blant annet hva som kjennetegner «idealutøveren», rollefordeling i fotballklubber, ledelsesfilosofi og ulike klubbkulturer i Oslo og Fredrikstad.


RESPEKT = RE – SPECTARE = SE EN GANG TIL

Utover kvelden kommer spørsmålet: "Hva skjedde egentlig i Mikel-saken, Morgan?".

Da får de oppmøtte Gres(s)vik folk et møte med hva som bor inni ordet og verdien RESPEKT. RESPEKT betyr egentlig SE EN GANG TIL, og når Morgan fra sitt perspektiv forteller åpent og ærlig om de komplekse sammenhengene, menneskehandelen som foregår på høyt plan i internasjonal fotball og detaljene i saken en gang til, så får vi en anledning å se både saken og selve mennesket Morgan i et nytt lys.

Det vi sitter igjen med etter å ha sett både saken og Morgan en gang til på Kroa er en Morgan med alltid gode intensjoner, en mann med en indre kraft til å verne om individet og en mann som hviler i god samvittighet for det han bidro med til fellesskapet gjennom sin rolle i sakens anledning. Et ærlig og kraftfullt enkeltmenneske som, med all sin kraft, måtte jobbe hardt i mot kulturer, systemer, grupperinger og allianser, og ikke minst et komplekst og detaljert regel- og dokumentasjonssamfunn.

La oss håpe at fellesskapet i GIF RESPEKTERER alle enkeltmennesker i GIF kulturen! SER EN GANG TIL. Mellommenneskelige leveregler er også en struktur som binder oss mennesker i klubben sammen - normativ struktur.©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift