Nesodden - Follo G16

Etter en flott prestasjon i kvartfinalen i Oboscupen tidligere i uken hadde vi håpet på en fortsettelse av dette i lørdagens bortekamp mot Nesodden. Dessverre ble det tredje strake tapet i serien med ett mål, og kanskje årets svakeste kamp. Vi møtte et bortelag vi normalt skal slå ganske greit. De lå lavt og slo langt. Men vi manglet tempo i ballen og felles bevegelser. Da vi i tillegg presset altfor lavt og pasningssikkerheten ikke var god så ble det tap 1-0. Nesodden scorer sitt mål på straffe i sluttminuttene etter en urutinert felling av spiller på vei ut av 16-meteren. Kampen bærer nok også preg av at kampprogrammet har vært ganske tøft i det siste for våre spillere med cup og seriekamp som er omberammet.

Til helgen er det HamKam talentcup på Hamar og vi gleder oss. Dit drar vi vel med tilnærmet full spillertropp. Vi får god og tøff matching der oppe mot Elverum, Skjetten og Team Nordhordaland som vel er et slags kretslag. Men toppnivået på våre gutter er veldig bra så dette gleder vi oss til.

Follo startoppstilling: Henrik, Simen, Aron, Christian, Mats-Erik, Nikolai, David, Karan, Marcus S, William og Thomas.