Det er med stor glede og stolthet vi offentliggjør at våre fire meget kompetente trenere er med i 2019!

Elise, Inger Ane, Finn Willy og John har gjort en kjempejobb denne sesongen. De utgjør et perfekt trenerteam for Fart, og vi setter stor pris på at alle er med videre.

I skrivende stund er vi enige om en intensjonsavtale som binder klubb og trenere til sesongen 2019. Avtalene med hver enkelt vil bli klare når det er avklart hvilken divisjon Fart spiller i sesongen 2019.

For Fart har det vært meget viktig å få en avklaring for kommende sesong så tidlig som mulig, slik at all fokus nå kan rettes inn mot en meget spennende sesongavsluttning.

Videre jobber klubben etter en strategisk sportsplan som strekker seg noen år frem i tid. Her er kompetanse, kontinuitet og sportslig utvikling helt sentralt.

I dette arbeidet er naturligvis alle våre fire trenere meget viktige aktører i det gode arbeidet som har vært utført i 2018 og som skal videreføres i 2019.

Vi vil komme tilbake til en mer omfattende presentasjon senere i høst. Nå er vi meget glade for å kunne presentere at alle fire har meddelt at de er med Fart A-lag dame på veien videre mot toppen av Norsk kvinnefotball!

Tusen takk for arbeidet som er utført så langt i 2018, - vi gleder oss enormt til fortsettelsen!

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135