Lørdag 15. september kl. 13.00 er det klart for den 17. serierunden i 1. divisjon. Fart møter Amazon på bortebane.

Det er veldig jevnt i toppen, og kun seks seriekamper gjenstår.

I denne runden spiller alle de fire øverste lagene vanskelige bortekamper. Imidlertid er samtlige kamper vanskelige, og alle kan slå alle i årets serie.

Det er derfor viktig å ta "en kamp av gangen", og det er innsatsen og intensiteten på treningene som legger grunnlaget for prestasjoner i kamp. Naturligvis i samhandling med gode kampforberedelser.

Denne uken har jentene trent på gress. Lørdagens kamp spilles på en strøken gressmatte i Grimstad, så vi skal dermed være godt forberedt på underlaget. 

I vårsesongen vant Fart 3-1 da Amazon gjestet Øvre Vang, men Amazon borte og hjemme er to forskjellige lag.

Hjemme har de kun tapt to kamper, så vi forventer tøff motstand. Amazon er nummer 5 med 26 poeng, mens Fart er nummer 2 med 35 poeng (1 poeng bak serieleder Grei).

Det er fortsatt noen skader, men vi stiller som vanlig en meget sterk tropp til helgens kamp. Fartjentene har vunnet samtlige fem kamper i høst, og har nå syv seiere på rad. 

Forrige helg ble Fløya slått 4-2 på Fartbanen, men tross en meget god første omgang, var det mye som ikke stemte de første 25 av andre.

Dette viser at vi hele tiden må være fokusert og gi alt. Med rett innstilling og gode forberedelser forventer vi et Fart lag som lørdag gjør alt de kan for at rekken med seiere forlenges og at 3 poeng blir med hjem til Hamar.

Det er imidlertid ingen ting som går av seg selv, - det så vi som nevnt lørdag. Her må alle være 100% forberedt og tilstede når kampen blåses i gang. 

Vi ønsker spillere og trenere riktig god tur og masse lykke til! Vi håper også mange Fartsupportere tar turen til det "blide Sørlandet" for å gi jentene fortjent støtte fra tribunen!

- sportsutvalget -

 

 

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135