- Skal bli vondt å slå oss

Nytt Oslo-derby i helga. Kåffa tar turen til Grefsenplatået for å møte Kjelsås lørdag.

KFUM og Kjelsås har etter nitten runder plukket like mange poeng i årets PostNord – med 8 seire, 6 uavgjort og 5 tap. Fire av de siste sju ligamøtene mellom de to lagene har endt uavgjort. I vår ble det 2-2 på KFUM Arena, så det er neppe noen overraskelse om det blir en jevn kamp på taket av hovedstaden.

- Jeg er ganske sikker på at dette blir et tett oppgjør med mange dueller og høy intensitet. Men tar vi med oss den krigerske mentaliteten vi har hatt de siste kampene, så tror jeg det skal bli vondt å slå oss, sier trener Isnes.

Etter en lang rekke uten trepoengere har det blitt to strake seire nå.

- At vi har to seire på rad, er alltid bra for selvtillit og stemning i gruppa. Allikevel synes jeg spillerne holdt hodet oppe i perioden før, men klart det spilte litt inn på selvtilliten. Vi bygger videre på de to siste prestasjonene, og vet godt at hvis man slurver på ting som har fungert og vært gode på, så blir man straffet, sier KFUM-treneren.

Han koser seg alltid litt ekstra med Oslo-derbyene.

- Å spille mot lag som ligger geografisk i nærheten av oss liker vi veldig godt. Det skal bety litt ekstra.

Det er en kampklar Kåffa-tropp som gjorde de siste forberedelsene til kamp på Ekeberg i ettermiddag.

- Hammer og Mansour har hatt en litt amputert treningsuke, men jeg regner med de er klare begge to. Ellers er det lite nytt på skadefronten, melder Isnes.

Kampstart lørdag er kl. 16.00. Ta turen – når gutta går for sin tredje strake seier.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift