Info om minifotball for 2012-kullet

Denne høsten er nok et 6-årskull med gutter og jenter fra Vågsbygd i gang med fotballaktiviteter på Karuss. Informasjon om opplegget har allerede vært ute en stund, men her er noen presiseringer.

Dette info-brevet er delt ut via alle skolene, samt publisert på websiden tidligere

Dette er informasjonssida til minifotball på vagfk.no

Kontaktliste med ledere fra gruppene nederst i artikkelen

Hver lørdag fra august frem til oktober mellom kl. 10-12 er Karuss kunstgress 1 booket hos kommunen, og satt av til fotballaktivitet for de minste. Fra åpen kiosk er det tilgjengelig utstyr som baller/pumpe, kjeglehatter, markeringsvester og medisinskrin, samt fløyter til foreldrene som skal dømme. Det er frivillige som betjener kiosken, men hvis denne ikke er åpen, så gis foreldrene tilgang til nøkkelboks på veggen til tribunebygget, slik at utstyr kan hentes ut.

Foreldrene leder selv aktiviteten
All aktivitet skal i god frivillig ånd ledes av foreldrene selv. Hovedmålet er at barna opplever glede og trygghet, mens de leker seg med ballen på kunstgresset. Aktiviteten består i all hovedsak av internkamper mellom grupperingene som kommer fra alle barneskolene i Vågsbygd. Men gruppene kan også velge å øve på skudd, dribling, pasninger og andre godsaker i tillegg til kampene. Det velger man selv. Det viktigste er at barna har det gøy!

Vågsbygd-soner med forskjellige draktfarger
Alle barn som deltar på minifotball, mottar en spesialdesignet drakt med Våg-logo på. Bydelen vår er delt opp i 3 soner. Hver av sonene har fått en draktfarge som angir om man kommer fra indre, midtre eller ytre Vågsbygd. Indre Vågsbygd består av skolene Øvre Slettheia skole, Slettheia skole og Karuss skole, og disse spiller i grønne drakter. Midtre sone består av Vågsbygd skole og Åsane skole med sine blå drakter, mens man i ytre sone finner Voie skole, Torkelsmyra skole og Sjøstrand skole i sine hvite drakter. 

Frem til og med 13. oktober
Det er satt av tid på Karuss hver lørdag frem til og med 13. oktober for minifotballen. Om man ikke ønsker å benytte seg av alle lørdagene frem til da, så er dette noe lederne for de forskjellige gruppene avtaler seg i mellom. Foreløpig innmeldte kontaktpersoner for de forskjellige gruppene får du ved å henvende deg til adm@vagfk.no.

Invitasjon til klubbens sesongavslutning - Høstbasaren
Alle minilagene med ledere og foreldre blir invitert til å delta i klubbens internturneirng, Fair Play Cup, som avvikles på Karuss-banene lørdag 20. oktober. Da samles alle klubbens lag for å markere sesongslutt 2018. Dette har klubben gjort i snart 25 år under betegnelsen Høstbasaren. Alle lag i alle aldersklasser spiller turneringskamper ute, og deltar på medaljeutdeling og fotoshoot inne i Karusshallen etterpå. Det koker i Karusshallen denne dagen. Kafé og kiosk bugner av kaldt og varmt - både spiselig og drikkbart.
PS! Minispillerne vil også motta medalje inne i Karusshallen.
Alle lag fra 7 år og eldre leverer dugnadsinnsats for lande denne årlige festdagen, mens minispillere på 6 år og foreldrene deres er invitert som deltakende gjester, slik at man kan få en opplevelse av hvordan det er å være på cup sammen med klubbvenninner og -kamerater i Våg FK. Mer info om dette arrangementet kommer på hjemmesiden snart.

Foreldremøte i månedskiftet oktober/november
Etter at Høstbasaren med Fair Play Cup er overstått, blir alle foreldre til spillere som har deltatt på minilørdagene innkalt til obligatorisk informasjonsmøte innen utgangen av første uka i november. Ansvarlig for dette møtet er Fair Play ambassadør og Barnekoordinator (en rolle vi håper å ha besatt raskt), og da vil det bli informert om veien videre inn som eventuelt fullverdig medlem i Våg FK i 2019. Temaene er mange, men du vil få svar på spørsmål rundt deltakerkostnad, trenerrollen, spillerrollen, foreldrerollen og ikke minst en innføring i klubben sportsplan - guiden for hvordan vi driver klubben. Det åpnes selvfølgelig også for spørsmål fra salen.

NavnMobilSkole
Ragnhild Jones Abrahamsen94251445Slettheia skole
Lee Jones94251445Slettheia skole
Atle Olav Johnsen41134625Slettheia skole
Ahmed Al-Kharasani93833957Karuss skole
Morten Askland90100183Åsane skole
Frode Føreland97587300Åsane skole
Stian Urestad Nilsen99091691Åsane skole
Eivind Bue41931601Åsane skole
Kristian Kjellevand98002353Åsane skole
Thomas Kittelsen97033032Sjøstrand skole
Thomas Gjerustad90570661Sjøstrand skole
Even Øgrey Brandsdal90856895Sjøstrand skole
Thomas Hansen90179262Sjøstrand skole
   

 

 


 

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift