Blir det revansj mot Hødd 2?

Kampstart mandag kl. 16.45 på Ski stadion

Vi er halvveis i høstsesongen og mandag er det klart for runde nr. 20 i årets seriespill for A-laget. Motstander denne gangen er Hødd 2.

Laget fra Ulsteinvik har inntatt bunnplassen og virker fortapt med sine 9 poeng. Deres fire siste kamper har alle endt med tap, men rapportene forteller om jevne kamper og alle disse tapene er ettmåls-tap. Senest tapte de 1-2 hjemme mot Rilindja.

I A-lagets fantastiske start på sesongen som inneholdt 6 kamper på rad uten tap så var faktisk Hødd 2 det første laget det ble tap mot. Kampen i mai endte med 3-0 seier til hjemmelaget på Høddvoll.

Bortsett fra Markus Klepp Kraiem, som dessverre fortsatt er skadet, så meldes det om en skadefri Follo-tropp som er klare for kamp. Det er heller ingen spillere som soner for gule eller røde kort. Høstens 5 kamper har gitt 1 seier og 4 uavgjorte så nå regner vi med at gutta er klare for å legge ned det som behøves for å ha mulighet til en seier igjen.

Velkommen på kamp!