Konsert med Aleksander Hauge i Avaldsnes kirke

Avaldsnes idrettslag skal arrangere konsert med Aleksander Hauge (med fullt orkester) i Avaldsnes kirke 23. november. Aleksander får med seg en sambygding, operasanger Ole Morten Velde, som gjesteartist. Billettsalget har startet.på www.yesman.no

Nå kan du få oppleve en spennende musikalsk opplevelse på hjemmebane, med to profesjonelle musikere og artister fra Avaldsnes. Fredag 23. november arrangerer idrettslaget konsert med Aleksander Hauge (med fullt orkester) og operasanger Ole Morten Velde – sambygdinger fra Avaldsnes - Visnes og Velde. Konserten skjer i Avaldsnes kirke.

Aleksander Hauge høstet stor suksess med en tilsvarende konsert i Åkra kirke i mai i fjor. Konserten samlet fullt hus. Nå tar Aleksander konserten hjem til Avaldsnes med de samme musikerne, og topper det hele med sambygdingen Ole Morten Velde sin vakre tenorstemme.

-Dette blir moro. Vi gleder oss allerede. Det kommer til å bli spesielt å opptre i «himbygdå» og i historiske Avaldsnes kirke, sier de to artistene.

Billettene er allerede lagt ut for salg, og kan kjøpes på.    www.yesman.no

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her