0-0 mot Hødd 2

A-laget nekter å tape - men vinner heller ikke

Martin Sjølstad med kampens største sjanse, men det ville seg ikke helt for gutta foran målet mot Hødd 2. Alle foto: Alexander Carlsen Strande.

20. serierunde Norsk Tipping-ligaen, Follo FK - Hødd 2 0-0

Smått utrolige fem uavgjorte kamper på rad er fasiten for A-laget etter mandagens skuffende 0-0 kamp mot bunnlaget Hødd 2.

La oss si det som alle som var tilstede på Ski stadion tenker; dette var en kamp som definitivt burde endt med hjemmeseier. 5-6 store målsjanser ble spolert og kampen burde vært punktert på et tidlig tidspunkt.

Slik gikk det altså ikke og dermed ender det dessverre igjen med to tapte poeng. Det positive er selvfølgelig at laget nå ikke har tapt på seks kamper, men det blir dessverre for dårlig uttelling poengmessig med uavgjorte kamper istedet for et par-tre seire.

Trener Marijo Jovic var lite fornøyd med nok en uavgjort kamp, men tilfreds med lagets prestasjon i dagens kamp:

If I am coach of Hødd 2 I will take a glass of wine and celebrate tonight.  When your team shoot 1 time in 90 min and opponents don't score from 5-6 100% chances against you and you still get 1 point. That must be celebrated with glass of wine. We played really good game today, creating the chances and we didn't allow opponents to make anything dangerous. We had good discipline with and without the ball and we showed authority in all 90 minutes. Unfortunately we didn't win in the end. I am happy how players approach the game and our game plan. I am also happy to be part of this game today. New week in front of us and new game to play against our friend Oliver in Molde next Monday. We are looking forward to it😉

Jonas Lange Hjorth ble kåret til hjemmelagets beste spiller i dagens kamp og kan nyte en velfortjent premie på Balkan Pizza og Kebab House. Rasmus Haugsvær endte opp med rødt kort etter to diskutable situasjoner og må dermed stå over neste kamp.

Vi takker Hødd for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Follo FK: Sander Østbye, Rasmus Haugsvær, Thomas Lillo, Isak Heen Berge, Jonas Lange Hjorth, Islam Darlishta, Marouane Mounji, Erlend Kiani, Julius Friberg Skaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev.

Benyttede innbyttere: Stian With, Øyvind Rishaug

Neste kamp er borte mot Molde 2 mandag 24/9. Da tror vi seieren endelig kommer👍

Tabell

Jonas Lange Hjorth ble kåret til kampens beste spiller hos hjemmelaget.

Julius Friberg Skaug ut med skade mot Hødd 2 - la oss håpe det er kortvarig.

Kristian Seteklev og Thomas Lillo må skuffet konstatere at to poeng ble kastet vekk mot bunnlaget.

Marijo Jovic (bak) - misfornøyd med resultatet, men ok fornøyd med prestasjonen.

Followers er ikke mange, men de gir uansett fra seg godt med lyd. Keep it up!