Snøsamling og familietur til Trysil (Radisson Blu Resort)

Spydeberg Langrenn arrangerer familie- og treningstur til Trysil 9 - 11. november 2018. I år som i fjor så reiser vi sammen med Askim IF Ski. Husk påmeldingsfrist 15. oktober.

Trysil har Norges største ski- og alpinanlegg og har i tillegg de tre siste årene satset mye på langrenn og skiskyting. Med ny rulleskitrasé, snølagring fra i fjor og snøproduksjon tilbyr Trysil Skiarena meget gode treningsforhold for langrenn og skiskyting hele året. Anlegget har også garderober og toaletter, og arenaen åpner allerede 27. oktober med snø fra i fjor. Løypene har høy kvalitet og totalt tilbys det 6,5 km med langrennsløyper, både klassisk og skøyting, på en 6 meter bred trasé. Kommer det natursnø i tillegg, så er det milevis med langrennsløyper å boltre seg i.

Overnatting vil være på Radisson Blu Resort. Det legges opp til at vi samles til alle måltidene. Inkludert i oppholdet er 2 overnattinger, middag fredag, frokost, lunsj og middag lørdag, og frokost og lunsj søndag. Det vil også serveres kveldsmat (yoghurt og kornblanding) lørdag kveld. I tillegg er inngang til hotellets badeanlegg og wifi inkludert, samt 4 treningsøkter i løypene (2 på lørdag og 2 på søndag).

Spydeberg Langrenn subsidierer mye av kostnaden for alle aktive utøver, så prisen blir kr 500 (i stedet for ca 1600 kr) for hele oppholdet for aktive utøvere som har betalt treningsavgift. Dette inkluderer 2 overnattinger, alle måltider, skipass på Trysil-Knut Skiarena på lørdag og søndag, samt gratis inngang på Radisson Blu badeland hele helgen.

Vi har også forhandlet oss frem til gode priser for foreldre og søsken, og for hele helgen er prisen som følger:

  • 1640 kr for hele oppholdet for barn tom. 12 år
  • 1840 kr for hele oppholdet for alle andre som er 13 år og eldre.

Bindende påmelding innen 15. oktober på mail til: sillangrenn@hotmail.com. Eventuelle spørsmål kan rettes til Cato Solberg, mob: 92 86 80 06.

Påmelding må inneholde navn på alle deltakere, fødselsår for utøvere og mobiltelefon til påmelder. Innbetaling til Spydeberg Langrenn på kto.nr. 1135.31.02909 sammen med påmelding (seinest 15. okt). Informerer dere samtidig om at det er skolefri på skolene i Spydeberg/Askim mandag 12. november, så det er mulig å utvide oppholdet med en ekstra natt om ønskelig. Vi har bedt om hyggelige priser for dette også.

Se vedlegg på denne side for mer detaljert agenda/opplegg for samlingen.

Mer info om Radisson Blu Resort: https://www.radissonblu.com/no/resort-trysil

Mer info om "tidligsnø", løypestatus, osv:
http://www.trysil.com/no/Trene/Langrenn-og-skiskyting/tidligsno
http://www.trysil.com/no/Trene/Langrenn-og-skiskyting/tidligsno/tidligsno/

Følg med på hjemmesiden og Facebook for oppdatert info frem mot samlingen.

Vi gleder oss til snøsamling.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift