Aker stadion og Molde 2 venter

Oppgjør mellom nr 2 og 4 på tabellen

Follo-jubel og fortvilet Molde-spiller - slik vil vi se mer av på mandag. Arkivfoto: Knut Rasch.

6 kamper gjenstår av A-lagets sesong i Norsk Tipping-ligaen. Mandag venter en tøff bortekamp mot Moldes rekrutter på Aker stadion.

Molde 2 har hatt en sterk sesong og ligger på en 2. plass med sine 43 poeng. De har imidlertid hele 8 poeng opp til serieleder Oppsal med 6 kamper igjen så det løpet er nok kjørt for moldenserne. Og vi har selvfølgelig tro på at avstanden mellom Oppsal og Molde vil være enda større etter mandagens kamp. Motsatt oppgjør i juni endte med 3-1 seier til hjemmelaget på Ski stadion etter to mål av Julius Friberg Skaug og ett av Martin Sjølstad.

Molde 2 består stort sett av juniorspillere og mange av dem ble Norgesmestere i 2017. Av kjente A-spillere som har figurert i lagoppstillingene i høst kan vi nevne Thomas Amang og Fredrik Brustad. Hva de stiller med på mandag er umulig å vite, men at dette uansett blir en nøtt å knekke er vel klart for de fleste. For gutta på laget kan det også bli et gjensyn med tidligere lagkompis Oliver Petersen som ble hentet av Molde i sommer.

Follo har som kjent spilt 5 uavgjorte på rad etter seieren mot Ullern i høstsesongens første kamp. Laget har vært solid og har gjennomført flere gode kamper, men har ikke klart å bikke jevne oppgjør til egen fordel. Det tror vi snur på Aker stadion mellom kl. 14 og 15.50 mandag ettermiddag.

For bortelaget er Rasmus Haugsvær (soner for rødt kort) og Markus Klepp Kraiem (skade) utilgjengelige. Bortsett fra det er det en fulltallig og kamplysten tropp som setter kursen mot Rosenes by mandag morgen.

Vi ønsker gutta lykke til!

Tabell