Seier over Kjelsås for Follo G16

Etter tre strake tap i serien så skulle guttene få revansje med seier på hele 7-0 over Kjelsås i lørdagens bortekamp. Dette var en kamp Follo kontrollerte sikkert fra start til slutt. Kjelsås hadde vel knapt en skikkelig målsjanse. Godt gjennomført kamp mot ikke altfor sterk motstand. Vi slo dette laget 4-2 på hjemmebane i vårsesongen. Førstkommende onsdag møter vi Klemetsrud på hjemmebane. Muligheten for seier i serien røk dessverre med tapene i den tette kampperioden guttene hadde. Men seier over Kjelsås tok oss tilbake opp på 2 plassen som guttene nok ønsker å beholde ved sesongslutt.

Follo sin startoppstilling til denne kampen: Henrik, Karan,Aron, Christian, David, Herman, Dren, Markus O, Edward og Marcus S