Kampoppsett nattcup

Da er kampoppsettet for helgens nattcup klart. Vi håper det blir en storslagen natt med god stemning, mye moro og kjekke kamper!

Kampoppsettet for helgens nattcup er nå klart. Vi håper vi har fått alt rett, men skulle det være noe, er det bare å si i fra. Vi starter 17:30 med de minste som spiller miniturnering på to baner samtidig, før vi starter med den eldste puljen kl. 20:00 og er ferdig litt før 04:00 søndag natt. Som dere ser er det et stramt tidsskjema vi skal følge, så dermed må alle være lag være flink til å være klar til kampstart, selv med forsinkelser. Det kan hende det kommer noen justeringer, så sjekk igjen senest lørdag formiddag.

Kampoppsettet finner du ved å klikke HER.

Samtidig må vi også nevne at dette er rus- og alkoholfritt arrangement. Dette er det null toleranse for og oppdager vi noen som holder på med dette, fører det til umiddelbar diskvalifikasjon og videre oppfølging.

Vi må også gjenta følgende informasjon en gang til, for å sikre at alle har fått det med seg.

REGLER FOR SLUTTSPILLET

1. Ved uavgjort etter full tid, 1x16, vil kampen avgjøres ved at første målet vinner. En person fra hvert lag samles på midten hvor det vil bli gjort et myntkast. Vinneren av myntkastet får starte med ballen. Er det ikke scoret et mål etter 3 minutter, går kampen videre til straffekastkonkurranse.

2. De to beste 3'erne går videre fra puljespillet til sluttspillet. Står to eller flere lag med samme antall poeng, er det målforskjellen som avgjør hvilket lag som går videre. Her gjelder det å ha størst forskjell fra antall innslupne mål og til antall scorede mål.

KÅRINGER

Det vil under cupen være tre kåringer. De tre vi har er følgende: mest underholdende lag (lag) og beste kostyme (enkeltperson) og beste lag i form av fair play (lag). Vi følger med gjennom hele kvelden/natten og kåringene annonseres i forkant av semifinalene. Det er selvsagt premie til alle kåringene.

HANDIKAP

Det vil bli gitt ulike utfordringer/handikap til lag som er eldre enn motstanderne. Det vil være ark i sekreteriatet og i hallen hvor det vil stå ulike utfordringer. I sekreteriatet før kamp skal en fra det eldste laget trille en terning, slik at handikapet blir tilfeldig og rettferdig for alle. Forskjellige handikap kan være spille med motsatt hånd/kun ha en hånd tilgjengelig, holde hender med medspiller hele kampen, piruett/backhand/triks før skudd på mål og andre morsomme handikap. Aldersforskjellen vil utgjøre hvor mange ganger terningen skal trilles, altså hvor mange handikap det eldste laget skal begi seg ut på.

OBS! Er begge lag 15+ (spillere født i 2003 og oppover), kan kampen spilles med klister dersom begge lag er enig om det.

RETNINGSLINJER:

  1. Vanlige håndballregler gjelder. Reglene om 3 skritt, 3 sekunder og dobbelstuss håndheves med skjønn og dømmes bare i de tilfeller hvor spilleren eller laget har hatt stor fordel av feilen.
  2. Dommer slår tydelig ned på ufint og useriøst spill.
  3. Det brukes vanlig håndball og klister for 15+.
  4. Overordnet for all dømming er at dommerne skal betrakte håndball som en lek for spillerne. Dommerne skal ikke unødig avbryte spillet, men sørge for at alle spillerne behandles likt.

RETNINGSLINJER FOR MINIHÅNDBALL:

  1. Reglene om 3 skritt, 3 sekunder og dobbelstuss håndheves bare i de tilfeller hvor spilleren eller laget har hatt stor fordel av feilen.
  2. Mål skal bare godkjennes når skuddet er avlevert fra forsvarende lag sin banehalvdel. Det betyr at etter laget vinner ballen, er det et krav å spille ballen inn på motstanders banehalvdel før skudd avleveres. Dette kan skje via pasninger eller dribling.
  3. Det er et mål at hver enkel spiller skal ha mange ballkontroller og ha det kjekt på banen. Gjentatte kontringer og/eller stor dominans fra en enkelt spiller bør derfor begrenses. Laglederne er ansvarlig for at det blir jevne kamper og at alle spillerne får en god opplevelse på banen.
  4. Bestrafning gjelder ikke i minihåndball, men tilsnakk og veiledning fra dommer er lov.
  5. Forøvrig skal det dømmes etter vanlige håndballregler og sunn fornuft.

Spørsmål? milnattcup@hotmail.com

Vel møtt til årets morsomste turnering. Vi håper det blir en kjekk kveld for alle parter!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift