Gjør deg klar for Høstbasaren 2018

Les alt om klubbens sesongavslutning på Karuss med medaljeutdeling, fotoshoot, internturnering, kafé og kiosk, samt pokaler til årets spillere i ungdomsfotballen. Rydd alt annet av veien lørdag 20. oktober!

Cupkomiteen gleder seg som unger til å avslutte denne fotballsesongen med stil sammen med alle dere andre. Som vanlig trommes det sammen til internturneringen Fair Play Cup ute på kunstgressbanene, mens det inne i Karusshallen blir medaljeutdeling og fotoshoot for de yngste, og varmt og kaldt av både fast og flytende i kaféen. Hvordan det kommer til å se ut inne i hallen kan du se på illustrasjonsbildene under her.

For at Høstbasaren skal kunne gjennomføres, trenger klubben at du bidrar. Det betyr i klartekst at alle lag må bidra med 3 voksenpersoner til dugnaden som skal nedlegges denne dagen. Vaktene er som vanlig av typen kiosk, rydding, lotteri, Fair Play, resultatbistand, rigg og nedrigg, Cupkomiteen fordeler vaktene utover dagen, og disse tilpasses i så stor grad som mulig ditt barns aktiviteter på Karuss.

Klikk deg inn på denne linken, så kommer du rett til registreringsskjemaet for dugnadspersoner til Høstbasaren.

Det blir utdeling av årets spiller-pokaler til alle ungdomslag i klubben. Sannsynligvis gjentar vi suksessen fra i fjor med å gjennomføre dette midt på dagen oppe ved hovedtribunen til kunstgressbanen like ved klubbhuset. Cupkomiteen kommer tilbake til dette når arrangementet nærmer seg i oktober. På bildet under ser du fjorårets vinner på G14-1, Oliver Jacobsen.

Fotoshoot'en ble et populært innslag i 2017. Vi kjører samme opplegget med en litt eksotisk vegg som bakgrunn, og fyrer av noen gode lagbilder som avslutning på sesongen 2018.

  

LES MER OM HØSTBASAREN PÅ DISSE SIDENE

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift