Velkommen til skitrening!

Vi ønsker nye barn og ungdom velkommen til skitrening med oss i Åsen IL. Tirsdag 9 okt. kl 1800 på Åsen stadion Røtterudmoen står vi klare til å ta i møt nye barn og ungdom som vil begynne med langrenn. De yngst grupper driver allsidig aktiviteter gjennom hele året.

Er du glad i å gå på ski? Bli med på skitrening i Åsen IL

Oppstart skitrening og idrettsaktiviteter

Åsen Skistadion Røtterudmoen

Tirsdag 9.oktober kl. 1800

Barna møter i treningstøy, foreldre kan møte i klubbhuset for spm/ svar og en kopp kaffe.

Se oversikt over planlagte treningstider. De yngste grupper har ulike aktiviteter hele perioden. Med mer fokus på ski når det er snø.

Påmelding og registrering via Åsen ILs hjemmeside

Åsen IL har mange motivert og dyktig trenere. Vi ønsker oss flere hjelpetrenere og ber foreldre melde seg.

For at Åsen ILs forsikringer skal gjelde under treningene må alle være medlem i Åsen IL og i tillegg betale treningsavgift. Satser for dette finner man på hjemmesiden.

Åsen ILs hjemmeside: www.aasenil.no eller følg oss på FB for informasjon

Grasrotandelen