Rittrapport Fanahytten Opp 2018

Fanahytten Opp 2018 med OL-mester på start. Det tradisjonsrike rittet fra Midttun opp kneikene til Fanahytten samlet et imponerende antall barn og unge då det gjekk av stabelen 23. september 2018.

Det gror skikkelig i de yngre klassene i Bergensområdet. Blant de litt mindre unge stilte Ronald og Åsmund i M50 og M45, og prøvde å sette litt oransje farge på arrangementet. Det endte med henholdsvis tidene 17:21 og 17:33, som holdt til 1.plass M50 for Ronald og 2.plass M45 for Åsmund. Sverre Lund Pedersen stilte til start, og klokka inn på 14:46 som var 26 sekund bak rittets vinner George Corbin. Det ble fin kjendisstemning ved målgang med mange unge håpefulle som gjerne ville ha ein bit av OL-gullvinneren. Bildene viser Sverre Lund Pedersen som puster ut, og Ronald som holdt fin stil i den siste gruskneiken opp til målstreken.

REF: Åsmund Hellesøy