Slik gjennomføres Fana Sparebank Barnecup 2018

I helgen koker det på Nesttun Idrettsplass når Fana Sparebank Barnecup 2018 går av stabelen.

Fana IL Fotball og Fana Sparebank ønsker over 150 lag velkommen til Fana Sparebank Barnecup 2018 til den tradisjonsrike turneringen som går av stabelen på Nesttun Idrettsplass.

Kampgjennomføring
Som alltid oppfordres alle til å fokusere på Fair Play for å skape magiske øyeblikk i barnefotballen for både spillere, ledere og tilskuere. Hver kamp består av en omgang på 25 minutter med felles igangssettelse og avslutning.

I treerfotballen vil det ikke være noen klubbdommere under selve gjennomføringen da kampverter sammen med fornuftige trenere ivaretar en god opplevelse for spillerne dagen til ende. Dette innebærer at man fokuserer på spillets enkle regler og Fair Play. Herunder må man sammen blant annet passe på at det ikke spilles med målvakt i treerfotball og respekt for avventende presspill ved igangsettelse. I tillegg er det tillatt å sette inn en ekstra spiller dersom differensen i en kamp blir fire mål.

Premiering
Lagledere leverer utfylte laglister til sekreteriatet så fort som mulig på turneringsdagen. Disse danner nemlig grunnlaget for et av dagens høydepunkt - den viktige premieringen. Etter siste kamp møter samtlige lag ved premieutdelingen for å motta en velfortjent hyllest.

Utfordringer med parkering
Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes - disse er vanligvis avgiftsbelagt, men på begge turneringsdagene er det gratis. Søndag kan man også parkere på Rema 1000 Skjold på parkeringen vendt mot Tors veg. Bybaneparkeringen i Skjoldskiftet kan også være et godt alternativ - herfra er det kun fem minutter å gå til Nesttun Idrettsplass.

Spennene cupgate
Vår samarbeidspartner Fana Sparebank er naturligvis også tilstede for å skape en god ramme rundt arrangementet med både konkurranser og premier. Det samme gjelder Nesttun Trafikkskole og Sixt Bilutleie. Sistnevnte trekker ut en heldig vinner av en helgetur på Dr. Holms Hotel på Geilo med Volvo V90 T8 Plug-in Hybrid til en verdi av nærmere 10 000 kroner. Det populære lykkehjulet fra Hurtigruta Carglass er også på plass samt et stort salgstelt fra Sport Norge med unike cuptilbud.Åpen Fana-kiosk
Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Du kan forøvrig betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Kontaktinformasjon for Fana Sparebank Barnecup 2018
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no

>> Kampoppsett for Fana Sparebank Barnecup 2018
>> Fana Sparebank Barnecup 2018: Flere klasser er fulltegnet
>> Fana Sparebank Barnecup 2018: Spennende cupgate
>> Bli med på Fana Sparebank Barnecup 2018

>> Fana Sparebank Barnecup 2018 (Facebook)

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift