Hjemmekamp mot Spjelkavik lørdag

Og Follo FK fyller 18 år

Stian With og kompani må prestere på topp skal det bli poeng mot Spjelkavik. Arkivfoto: Knut Rasch.

29. september i år 2000 ble Follo FK stiftet. Det betyr at klubben fyller 18 år på lørdag og ikke noe er bedre enn å markere det med hjemmekamp på Ski Stadion.

En lang sesong går etterhvert mot slutten for vårt purunge A-lag. 5 kamper gjenstår og første motstander er Spjelkavik som kommer til Ski stadion. Laget fra Ålesund er på 8. plass med sine 27 poeng og ligger med det 3 poeng bak Follo på tabellen med 1 kamp mindre spilt. Motsatt oppgjør i Ålesund i juni endte med en klar 4-0 seier til hjemmelaget. Vi regner med at gutta er klare for å revansjere det tapet. Spjelkavik er for øvrig det eneste laget i tillegg til Follo som spiller hjemmekampene sine på naturgress. Forrige serierunde var Spjelkavik innblandet i en "kaoskamp" mot Rilindja som ble avbrutt pga regn.

For hjemmelagets del er det ingen suspensjoner p.g.a. kort, men Markus Klepp Kraiem og Eryk Krawczyk er skadet og ikke tilgjengelige for troppen. Eryk er forøvrig en ny, ung spiller som er klar for klubben. Han blir presentert på hjemmesiden i løpet av neste uke. 

Kampstart lørdag er kl. 14.00. Da har det akkurat sluttet å regne, så da er det bare å komme seg på kamp og støtte de blåhvite. Vi ønsker guttene lykke til!

Tabell

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift