Før kampen: Fana - Stord

Fana IL Fotballs herrelag møter et Stord-lag i storform i ettermiddag. Les deg opp før kampen her!

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Grunnet fullt belegg på alle tilgjengelige baner på Nesttun Idrettsplass avslutter herrelaget en fin Fana-helg med hjemmekamp mot Stord.

Laget fra Sunnhordland er blant de fremste formlagene i avdelingen og kommer til kampen med fire strake seire. Et ungt og hardtarbeidende Stord-lag har i sommer fått påfyll av et par meget gode fotballspillere noe som har gitt resultater i form av poeng og klatring på tabellen. Der Jon Pall Palmason sitt mannskap i vår gjerne tapte poeng i sluttfasen av kampen fremstår man nå som bedre trent og med mer rutine.

Våre utsendte leverte som kjent en god prestasjon mot Fyllingsdalen forrige helg, men fikk aldri med seg poeng hjem fra Varden Amfi. I en svært jevn avdeling må man allikevel nullstille og ta en kamp av gangen. Med gode forberedelser og hardt arbeid kan nemlig alle slå alle i denne divisjonen. Treningsuken har som tidligere vært god og det kan rapporteres om en tilnærmet skadefri Fana-tropp. Fabian Rimestad er blant annet tilbake i troppen etter å ha sonet karantene for gule kort og går trolig rett inn i Patrik Hansson sin startellever. Herrelaget gjennomførte en sterk snuoperasjon borte mot Stord og vant til slutt 3-4 etter at resultatet lenge var 3-1.

Fana IL Fotball ønsker alle hjertelig velkommen til hjemmekamp for vårt herrelag. Det er fri entrè for barn og ungdom under 16 år samt trenere og ledere med sesongkort. Øvrige voksne betaler kroner 100. Fana-kiosken er naturligvis også åpen. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Nå kan du forøvrig betale med bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Fana IL Fotball oppfordrer derfor publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører.

Fana - Stord
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Søndag 30. september 2018 klokken 17:00

>> Fana - Stord (Facebook)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift