BYTTEDAG NILSBYEN LØRDAG 20. OKT

Her er muligheten for å selge og kjøpe ski, staver, klær og sko. Dette skjer i kafebygg Nilsbyen fra kl 1500-1700. Les mer under nyheten.

Det blir byttedag lørdag 20. okt i Nilsbyen. Samme dag gjennomføres 63 gr Nord junior med start fra Baklidammen og mål i Nilsbyen. Se egen nyhet om det på hjemmesiden.

Her er muligheten for å selge klær og utstyr som ungene har vokst fra. Samtidig er det mulighet for å kjøpe bra utstyr for de som trenger det.

Merk utstyr du skal selge med pris, navn og telefonnummer og legg det fram for salg i kafeen. Det blir satt frem bord som utsyr kan legges eller settes på.

Utstyr kan leveres i kafeen fra kl 1430 lørdag 20. Merk følgende:

· 20 % av inntekten av salget tilskrives langsrennsavdelingen.

· Selger setter total pris på utstyret, 80 % betales til selger og 20 % til langrenn (begge prisene bør stå på utstyret).

· All betaling skjer fortrinnsvis ved Vipps. Langrennsavdelingen har Vipps for innbetaling av 20%.

· Alle må hente ikke solgte ting kl 1700 samme dag.

Det blir også mulighet for å prøve TRIMTEX klær.

Det vil også være åpen kafe.

VELKOMMEN!

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift