Kjøp billetter til konserten med Aleksander Hauge

Det er stor interesse for konserten til Aleksander Hauge m/orkester i Avaldsnes kirke fredag 23. november kl 18.00. Billettsalget er godt i gang og kan bestilles på yesman.no, eller kjøpes på Shell, Avaldsnes.

Det blir konsert på hjemmebane for Aleksander Hauge, når han og idrettslaget fredag 23. november inviterer til konsert (med fullt orkester) i Avaldsnes kirke. Med seg får han også en annen avaldsnesgutt, nemlig operasanger Ole Morten Velde - som gjesteartist. Det er Avaldsnes idrettslaget som står som arrangør av konserten.
Aleksander Hauge høstet stor suksess med en tilsvarende konsert i Åkra kirke i mai i fjor, som samlet fullt hus. Nå tar Aleksander konserten hjem til Avaldsnes, med de samme musikerne, og topper det hele med sambygdingen Ole Morten Velde sin vakre tenorstemme. -Dette blir moro. Vi gleder oss allerede. Det kommer til å bli spesielt å opptre i «himbygdå» og i historiske Avaldsnes kirke, sier de to artistene.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

En spennende og engasjerende fotballcup for gutter og
jenter i alderen 6-11 år, på Avaldsnes Idrettssenter 6.-7. april 2019.
Se kampoppsettet ved å trykke her