Vi vil ha enda flere medlemmer

I disse dager sendes det ut brev til tidligere medlemmer.

Akkurat din støtte og medlemskap i ÅIF er viktig! Støtt oss med et støøtemedlemskap til 250 kr i året. Send mail til aksel@andalsnesif.no å meld deg inn:)


Det er stor aktivitet i ÅIF om dagen. Bak alt vi foretar, det være seg håndball, fotball, ski, friidrett eller turn, er det barn og unge som er i fokus.

Vi vil gjerne ha deg enda mer med på de unge og håpefulles lag, ÅIF laget:)

Ditt medlemskap vil være med å gi barn og unge et fortsatt godt fritidstilbud og en aktiv hverdag.

Under kan du lese enda mer om hva som skjer i ÅIF nå:


I ÅIF skjer det mye. Vi prøver å legge til rette for barn, ungdom og voksne skal trives. –«Idrettsglede i generasjoner»

Her er noen av de nye prosjektene vi har satt i gang i det siste som gir barn og unge en aktiv og spennende hverdag.

  • IdrettsÅFO. Det er en Idrettsfritidsordning to ganger i uka. Per i dag er det 47 utøvere. Kjempekjekt. 9 stk fra Isfjorden er også med.
  • ÅIFEkstra. Her er det mellom 10-20 ungdommer som trener før skoletid hver onsdag. Dette er et gratis tilbud som går på tvers av alle idretter i ÅIF. Morsomt å kunne motivere de ivrigste til satsing.
  • ÅIFklubbkveld: Det er en møteplass på for ungdommen som har vært svært etterlengtet. ÅIF har satt i gang dette fordi vi synes ungdommen fortjener det og fordi vi vil vise dere at vi tar samfunnsansvar utover idretten. Over 100 ungdommer på hver av de kveldene vi arrangerte i November. Fra nyttår skal vi ha to kvelder i mnd frem til sommeren. Dette tilbudet blir ekstra viktig for de som ikke har fritidsaktiviteter fra før. «Vi når alle».
  • ÅIf gym og lek: Dette er et lavterskel tilbud som Torkild Åndal har dratt i gang. Vi håper å utvikle det videre neste år. Det har vært over 30 unger hver gang de har trent på fredagskveldene i høst.

Ny tribune og bane:

Vi har byttet underlaget på 11 er banen og fått ny tribune. Nå er arbeidet i gang med vår nye 9er bane. Der er gravingen i gang og banen blir ferdig i midten av oktober.

Vi håper at vi fortsetter å utvikle idrettslaget i fremtiden

Mvh: ÅIF

V/Daglig leder Aksel Skjølsvik

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift