Træff venter i Molde på lørdag

Follo-seier i vårsesongen - kan A-laget gjenta bedriften?

Slik så det ut i forrige møte mellom Follo FK og Træff. Rasmus Haugsvær, Kristian Seteklev og Martin Sjølstad feirer scoring på Ski stadion i juni. Arkivfoto: Knut Rasch. 

Det vil være en sterk overdrivelse å si at A-laget er i flyten for tiden. Fasiten på høstsesongens 8 spilte kamper er 1 seier, 5 uavgjorte og 2 tap og laget har sunket til en 8. plass på tabellen når 4 kamper gjenstår av årets sesong. Alle kampene har stort sett vært jevne kamper og det er små marginer som avgjør kampene den ene eller andre veien. På lørdag gjelder det å være så fokusert og ærgjerrig at man gjør seg fortjent til også å få marginene på sin side. 

Dette er årets siste flytur for A-laget og motstander er som nevnt Træff. De har hatt en sterk sesong og ligger på 3. plass med sine 43 poeng. Laget har kun tapt 3 kamper og èn av dem var mot Follo på Ski stadion i juni. Da scoret Kristian Seteklev begge målene i 2-1 seieren. Så gutta har vist at de kan håndtere Træff før og vi har trua på at det skjer igjen i Molde på lørdag. Laget reiser til Molde på fredag kveld. Ingen spillere er ute pga kort, men i skrivende stund ser det ut til at Øyvind Rishaug sliter med å bli klar for kampen. Markus Klepp Kraiem og Eryk Krawczyk er fortsatt skadet. 

Kampstart lørdag er kl. 13.00 på Reknesbanen. Vi ønsker trenere, støtteapparat og spillere lykke til!

Tabell

Follo-forsvaret ryddet godt unna i forrige møte med Træff - vi satser på gjentagelse på lørdag.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift