2012-årgangen trener godt

Det har så langt vært formidabel aktivitet for våre jenter og gutter født i 2012.

I vanlig tradisjon inviterte Fana IL Fotball alle nye førsteklassinger, både jenter og gutter på skoler i nærområdet, til fotballtrening i forbindelse med det nye skoleåret. Nok en gang var antallet spillere fra Ulsmåg skole imponerende hvilket betyr at Fana IL Fotball befester sin posisjon som ansvarlig for fotballutdanningen for barna i dette området.

Som tidligere har Fana IL Fotball et innledende program som lar nye spillere og foreldre få god tid bli bedre kjent med hverandre og klubben før de deles inn i treningsgrupper. De første ukene etter skolestart har forventningsfulle førsteklassinger hatt fellestreninger ledet av erfarne trenere i klubben. Foreldrene har etterhvert blitt stadig mer involvert i treningene og dermed fått en god innføring i hvordan klubben ønske å bygge opp og gjennomføre aktiviteten på. I forbindelse med det innledende programmet har trenerressurser i foreldregruppen blitt veiledet og kurset i Fana IL Fotballs i modell for fotballspillere i alderen seks til ni år - et nivå klubben definerer som fotballglede. Herunder gjennomført barnefotballkveld for å sikre klubbens kompetansekrav til trenere i barnefotballen.

Samspillet mellom de frivillige og erfarne trenerne i klubben har vært meget vellykket. Gjennom veiledning står en ivrig foreldregruppe allerede godt rustet til å lede egne treninger fylt med trygghet, mestring og utfordringer. Etter den såkalte overtakelsen har alle kjernelag gjennomført treninger hver for seg tirsdager før spillere og trenere i hele årgangen på ny samles for økt fotballglede lørdager.

Så langt har det med andre ord vært strålende aktivitet for nærmere 100 spillere født i 2012. Fana IL Fotball gleder seg over gleden, tryggheten og fellesskapet som har blitt vist på Nesttun Idrettsplass de siste ukene.

>> Oppstart for 2012-årgangen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift