Hederlig innsats mot serielederen

Vi visste det kom til å bli tøft mot ubeseirede Eik, men Re FK kan gå med hevet hode etter 2-4-tapet.

Selv om vi lanserte oss selv som favoritter etter et par lekre detaljer på onsdagens trening, var nok realiteten en annen. Vi gikk ut i kjent stil, hvor planen var å ligge kompakte defensivt og satse på kontringer.

Planen fungerte godt, og selv om Eik hadde nærmere hundre prosent ballbesittelse, skapte de ikke altfor mange store sjanser, men fem minutter før pause kom til slutt scoringen. En pasning endret retning og havnet rett i beina på en Eik-spiller i bakrom som var sikker alene med keeper.

Andre omgang fortsatte i samme stil. Re holdt seg til kampplanen, og fikk også et par halvsjanser til å skape balanse i regnskapet. Men da klokka hadde passert 70 minutter kom to raske Eik-scoringer, og det så tøft ut å hente tre poeng.

Christer Strøm sørget for litt spenning med en lekker redusering i vinkelen, men gjestene satte inn 4-1 litt senere. På overtid kom nok et trøstemål. Ole Martin Sørums fantastiske frisparkforsøk gikk i krysstanga og ut, og på returen var Ole Gabriel Holtung sikker. Dermed røk rekken på fire strake hjemmeseire, men nå er målet å avslutte med stil og sikre plass i NM-kvalifiseringen neste år.

KAMPFAKTA
Re FK - Eik Tønsberg 2-4 (0-1)
Mål: 0-1 (39), 0-2 (72), 0-3 (73), 1-3 Christer Strøm (78), 1-4 (84), 2-4 Ole-Gabriel Holtung (90)

Re FK: Odin Gjerde; Audun Kalleberg, Marius Thorkildsen, Truls Lian; Bernt Balder Frydenberg, Ole-Gabriel Holtung, Morten Karlsen, Ole Martin Sørum, Daniel Hov; Jesper Rindedal, Christer Strøm

Benyttede innbyttere: Vetle Weseth, Jonas Fremstad, Sondre Grønbech, Simen Holtung.