OPPSTART TRENING 8-10 år (+ 7 år)

Mandag 15. oktober starter skitreningen for 8-10 årsgruppa opp i Nilsbyen kl . 18-19. 1. klassinger (født 2012) kan og delta i den minste gruppa, men da med følge av foreldre. Spre infoen rundt omkring og få med flere på trivelige langrenntreninger i høst/vinter. Les mer for info..

Vi ber om at alle har navnelapp festet på lua for at trenerene letter skal kunne lære barnas navn.
Overordnet plan for treningene ligger under linken treningsplan 8-10 år. Ellers vil det gis oppdtaert infiormasjon i forkant av hver trening 8-10 årsgruppas facebookgruppe. Eventuelle siste liten endringer i treningsplanen vil og publiseres her (type endring fra klassisk til skøying ved vanskelige smøreforhold).
Foreldremøte for 8-10 årsgruppa finner sted i Nilsbyen samtidig som skitreninga den 5. november.  Alder gjelder alder i 2019, dvs. barna er født i 2011, 2010 eller 2009. Barn født 2012 trener sammen de som er født i 2011, men må som sagt ha med ledsager.  
 
Velkommen til trening og en ny skisesong!

VIPPS BIL langrenn

VIPPS nr til BIL langrenn er: 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

Kalender for Nilsbyen

Kalender som brukes til koordinering av all aktivitet i Nilsbyen: TRYKK HER. Dette er en felles kalender for BSSL, BIL o-avd., TVK og BIL langrenn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift