Viktig poeng i Molde

Snudde kampen i 2. omgang - Sanel Ibisevics overtidsscoring ga 2-2 mot Træff

Sanel Ibisevic med scoring i det 92. minutt mot Træff. Foto: Knut Rasch.

23.serierunde Norsk Tipping-ligaen, Træff-Follo FK 2-2 (2-0)
Mål: Træff 1-0 (4 min), 2-0 Træff (33 min), 2-1 Rasmus Haugsvær (51 min) 2-2 Sanel Ibisevic (90 min)

A-laget fikk en real opptur i bortekampen mot Træff lørdag ettermiddag. Debutant Sanel Ibisevics scoring på overtid sørget for et meget viktig poeng og vill jubel på Reknesbanen.

Træff var det førende laget i 1. omgang og det var fortjent med 2-0 ledelse til hjemmelaget ved pause. Akkurat da var det ikke så mange som trodde på Follo-poeng i denne kampen - bortsett fra alle på og rundt laget. Gutta viste seg fra en helt annen side i 2. omgang og jobbet virkelig sammen som et lag. Rasmus Haugsvær reduserte til 1-2 etter 51 minutter og da var håpet virkelig tent.

Flere gode sjanser ble spolert, men vi måtte vente helt til det 92. minutt før 2-2 scoringen kom. I en duell brukte Sanel Ibisevic alle sine 198 cm til å knuse Træffs keeper, som forøvrig ble kåret til hjemmelagets beste, og heade ballen stolpe inn og i mål. Dermed kunne gutta ta med seg et velfortjent poeng tilbake til Ski og forhåpentlig gir dagens gode prestasjon en god dose selvtillit og godfølelse før sesongens tre siste kamper. 

Midtbanemann Martin Sjølstad var godt fornøyd med hvordan laget kjempet seg tilbake i kampen:

Det var en tøff bortekamp mot Træff og alle visste at hvis vi skulle ha med oss poeng herfra måtte vi trøkke til 100% i alle dueller. Selvom Træff kom ut fra 1.omgang med 2-0, merket vi at vi fortsatt har mye mer vi kan gi i denne matchen og fra første sekund ut i fra andre omgang kjørte vi over Træff. Vi hadde mange gode sjanser vi kunne og burde kanskje ha scoret på. Jeg tror at hvis vi kriger like mye for hverandre og viser den viljen vi hadde under 2.omgang tror jeg de siste matchene kan bli en stor opptur.

Vi takker Træff for kampen og ønsker dem lykke til videre!

Neste kamp spilles mot Kristiansund 2 lørdag 13. oktober kl. 14.00 på Ski stadion.

Follo FK: Sander Østbye, Stian With, Thomas Lillo, Isak Heen Berge, Jonas Lange Hjorth, Islam Darlishta, Lauritz Ruud, Rasmus Haugsvær, Julius Friberg Skaug, Martin Sjølstad, Kristian Seteklev.

Benyttede innbyttere: Sanel Ibisevic

Træffs rapport fra kampen 

Tabell

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift