FKH kommer!

FKH Akademiet har virkelig satt fart, og nå kommer de til oss! Så sett av et par timer mandag 15.oktober så kan du både få inspirasjon og godkjent trenerkurs.

Som distriktets fotball-lokomotiv, vil FKH nå i mye sterkere grad enn tidligere komme ut til de lokale klubbene og presentere sine tanker om hvordan vi kan best kan utvikle spillere og trenere.

Dette arbeidet samles nå under slagordet FKH SAMARBEID.

På sine egne websider presenteres FKH Samarbeid på denne måten:

FKH Samarbeid er et nyetablert klubb-, trener- og spillerinitiativ som ble lansert 1.8.2018. Målet er å stimulere utviklingsmiljøet i FKHs regionale samarbeidsklubber for å skape et regionalt samhold, der alle klubbene har en felles ambisjon om å optimalisere talentutviklingen for så vel breddefotballen som elitefotballen. Tiltakene består av mer enn 120 årlige besøk til FKHs samarbeidsklubber samt adgang til treningsplaner for hele året for U7-U12 spillere (gutter og jenter) – alt tilgjengelig gjennom en gratis app for spillere, trenere og ledere.

Nå kommer de til oss. 

Mandag 15.oktober 17.30 - 20.00.
Det blir det først en økt i Idrettsparken mellom 17.30 og 18.30, etterfulgt av en samling/trenerkurs på Haugarhuset fra 18.45 til 19.45.

Se vedlegg for mer info.

Dette er en samlig vi oppfordrer alle våre trenere til å stille på!

Støttespillere

Telenor Xtra 2019

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift